• +31 (0)118 236 044

De ideale tegel voor wand en vloer

Renoveren was nog nooit zo gemakkelijk! Door de geringe dikte zijn ClickOn tegels ideaal bij renovaties, waar ze in veel gevallen over de bestaande vloer of wand heen geplaatst kunnen worden, maar ze zijn uiteraard ook heel geschikt voor nieuwbouw.
Door de installatie met de klikverbinding zijn ze op de vloer eenvoudig zwevend te leggen of te verlijmen aan de ondergrond. Aan de wand kunnen de tegels verlijmd worden op verschillende ondergronden, zelfs ook over
bestaand tegelwerk.

De tegels kunnen met een stanleymes op maat gesneden worden. En zo is de vloer of wand in een mum van tijd stof- en geluidsvrij geplaatst.

Mooi en robuust


ClickOn tegels zijn een genot voor ogen en voeten. De verzegelde high-tech vinyl toplaag is elastisch en robuust, een uitstekende bescherming tegen slijtage, krassen en vlekken. Met de natuurgetrouwe decors en de zachte oppervlaktestructuur zijn ze bovendien heerlijk om aan te raken en op te lopen, zelfs met blote voeten. De geluidsabsorberende kwaliteiten van de ClickOn tegels garanderen weinig loopgeluid.
Aqua click tiles zijn gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek, vuil voegwerk is verleden tijd!

 

Watervast en sterk


De tegels hebben een rigide, massieve SPC basisplaat, deze is stootvast, stabiel en sterk. Egalisatie van de ondergrond is daardoor vaak niet nodig, ze kunnen direct op een tegelwand of ander vlak oppervlak aangebracht worden. Een SPC plaat werkt minder waardoor grotere oppervlakken zonder dilatatievoeg gelegd kunnen worden (maximaal 400m2).
Omdat ze volledig watervast zijn, kunnen ze overal in huis toegepast worden en zijn ze ideaal voor de badkamer en keuken.

 

 

ClickOn tegel stone lichtgrijs 1
ClickOn tegel stone lichtgrijs
ClickOn tegel marmer wit 1
ClickOn tegel marmer wit
ClickOn tegel stone antraciet 1
ClickOn tegel stone antraciet
ClickOn tegel stone mediumgrijs 1
ClickOn tegel stone mediumgrijs
ClickOn tegel stone donkergrijs 1
ClickOn tegel stone donkergrijs
ClickOn tegel stone taupe 1
ClickOn tegel stone taupe
ClickOn tegel marmer zwart 1
ClickOn tegel marmer zwart
ClickOn tegel marmer grijs 1
ClickOn tegel marmer grijs
ClickOn tegel mat wit 1
ClickOn tegel mat wit
ClickOn tegel super wit 1
ClickOn tegel super wit
ClickOn tegel hoogglans wit 1
ClickOn tegel hoogglans wit
click systeem
click systeem1

ontwerp & realisatie: Mecano.nl creatieve communicatie