• +31 (0)118 236 044
conicis 60
calices tender rain
minimal thickness
asv2770x
image00014 4
image00016 2
wt0096 lazise 700
bb douchewand met logo

Dit is Sanimex Design

Onze visie

Goede sanitaire voorzieningen in een comfortabele omgeving maken elk huis meer je thuis. De badkamer is immers de plek waar we iedere nieuwe dag starten. Sanimex ontzorgt je bij het realiseren van je ideale droombadkamer.

 

Onze ambitie

  • Maximale klanttevredenheid.
  • Duurzaamheid.

 

Onze beloften

Wat je belooft, moet je doen. Sanimex onderscheidt zich door haar goede service en het leveren van kwaliteits- en designproducten aan badkamerspecialist.

 

Onze kwaliteiten

Assortiment:

Sanimex levert een breed assortiment producten. Daarbij zijn onze producten onderscheidend zowel in design als kwaliteit. Uiteraard is er een uitstekende garantieregeling. 

Duurzaamheid:

Als bedrijf behoort het tot onze kernwaarden het milieu zo min mogelijk te belasten. Duurzaamheid behoort tot onze kernwaarden. Dit vullen wij onder andere in door zo efficiënt mogelijk te leveren.

Passie:

  • Passie is onze drijfveer. Daarom delen wij graag onze kennis met je, zodat we samen jouw ideale badkamer in design, vorm en functionaliteit samenstellen.

Partnerschap:

  • Sanimex is een professionele partner voor haar specialisten. Professioneel partnerschap staat aan de basis van onze relaties.

 

 

Team Sanimex Design

 

Contactformulier

ontwerp & realisatie: Mecano.nl creatieve communicatie