Dit is Sanimex Design

Onze visie

Goede sanitaire voorzieningen in een comfortabele omgeving maken elk huis meer je thuis. De badkamer is immers de plek waar we iedere nieuwe dag starten. Sanimex ontzorgt je bij het realiseren van je ideale droombadkamer.

Onze ambitie

  • Maximale klanttevredenheid
  • Duurzaamheid

Onze beloften

Wat je belooft, moet je doen. Sanimex Design onderscheidt zich door haar goede service en het leveren van kwaliteits- en designproducten aan badkamerspecialisten.

Onze kwaliteiten

Assortiment

Sanimex levert een breed assortiment producten. Daarbij zijn onze producten onderscheidend zowel in design als kwaliteit. Uiteraard is er een uitstekende garantieregeling.

Duurzaamheid

Als bedrijf behoort het tot onze kernwaarden het milieu zo min mogelijk te belasten. Duurzaamheid behoort tot onze kernwaarden. Dit vullen wij onder andere in door zo efficiënt mogelijk te leveren

Passie

Passie is onze drijfveer. Daarom delen wij graag onze kennis met je, zodat we samen jouw ideale badkamer in design, vorm en functionaliteit samenstellen

Partnerschap

Sanimex Design is een professionele partner voor haar specialisten. Professioneel partnerschap staat aan de basis van onze relaties.